Eerste baby geboren in het nieuwe Maasstad Ziekenhuis

Array

Op dinsdag 17 mei 2011 om 13.30 uur, is de eerste baby geboren in het nieuwe Maasstad Ziekenhuis op de Zorgboulevard. De baby heet Mustafa Kemal Lafatan en weegt 3685 gram. De familie Lafatan- Samur werd blij verrast met een grote bos bloemen, een taart en cadeaupakket. Deze werden overhandigd door directeur Zorg Saskia Baas en team Verloskunde van het Maasstad Ziekenhuis.

Moeder en kind maken het goed. “Ik sta helemaal perplex”, reageerde de kersverse moeder enthousiast. “Ontzettend leuk is dit. Dit zal Mustafa de rest van zijn leven blijven horen.”

Het nieuwe Maasstad Ziekenhuis heeft op 17 mei haar deuren geopend voor patienten en bezoekers. Afgelopen weekend zijn alle patienten succesvol uit de locaties Zuider en Clara vervoerd naar het nieuwe ziekenhuis.

Het Maasstad Ziekenhuis is gevestigd op de Zorgboulevard. Door de nauwe samenwerking tussen het Maasstad Ziekenhuis en het Geboortehotel Maasstad, bieden we zwangere vrouwen dé plek voor een goede bevalling op de Zorgboulevard. Kijk voor meer informatie op www.maasstadziekenhuis.nl/bevallen.

Recente artikelen