MEN’S MATTERS! 16 juni van 16.00-20.00 uur op de Dam te Amsterdam

Array

De gezondheidstoestand van mannen in Europa is minder goed dan zou mogen worden verwacht. De levensverwachting van mannen in 2020 zal ongeveer gelijk zijn aan die van vrouwen in 1980. In dit kader zal het DUTH MEN’S HEALTH FORUM  in de week voorafgaande aan VADERDAG, tijdens een event onder de naam ‘MEN’S MATTERS’ op de Dam in Amsterdam, een manifest aanbieden aan de Minister van VWS met aanbevelingen om de gezondheid en daarmee de levensverwachting van de ouder wordende Nederlandse man te verbeteren.

 

WAT:                    MEN’S MATTERS

WAAR:                 DE DAM AMSTERDAM (in een evenementen tent)

HOE LAAT:          TUSSEN 16.00-20.00 UUR

Tijdens ‘Men’s Matters’ kunnen mannen kosteloos hun bloed laten prikken, hun bloeddruk laten meten door een verpleegkundige en hun buikomvang en BMI laten bepalen door een dietiste. Daarnaast kunnen zij informatie en voorlichting krijgen van urologen over typische mannenklachten, zoals erectiestoornissen of prostaatproblemen. Verder kan er worden ‘gespind’ en kunnen andere fysieke oefeningen worden gedaan onder leiding van een sportinstructeur.

 

Kortom de gezondheid van de man staat 16 juni centraal!

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen