Forse impuls voor plastische chirurgie in het TweeSteden ziekenhuis

Brandwonden? Een triggerfinger? Borstreconstructies? Of het herstel van het lichaam na huidziekten? Het specialisme plastische chirurgie staat op de kaart in het TweeSteden ziekenhuis; minder cosmetisch, meer een volledig specialisme. Patienten kunnen sinds de komst van de nieuwe plastisch chirurg Patrice Grabietz per 1 april 2011 voor een groot aantal behandelingen op dit gebied zonder wachttijd terecht in de vestiging Waalwijk.

Grabietz houdt zich bezig met de volledige breedte van de plastische chirurgie, met als aandachtsgebied de reconstructieve chirurgie. Om de meest optimale behandeling te geven werkt hij nauw samen met dermatologen, orthopeden en chirurgen.


Waarvoor kan de patient op het gebied van plastische chirurgie terecht in het TweeSteden ziekenhuis?

  • reconstructieve chirurgie; het herstellen of verbeteren van een deel van het lichaam, bijvoorbeeld na borstkanker of huidkanker.
  • handchirurgie; afwijkingen en/of ziekten aan de vingers, hand en/of pols. Bijvoorbeeld: kromtrekkende vingers, een triggerfinger (haperende vinger) of reumatische ziekten.
  • ongevalchirurgie; peesletsel, zenuwletsel of botbreuken (snijverwondingen / zaagverwondingen), brandwonden.
  • cosmetische chirurgie; alle cosmetische behandelingen, zoals een borstvergroting, -verkleining en -versteviging, een ooglidcorrectie, facelift of liposuctie. We combineren de kwaliteit en veiligheid van het ziekenhuis met de service en snelheid van behandelen van een privékliniek.


Er zijn op dit moment geen wachttijden voor het eerste polikliniekbezoek van de plastische chirurgie. Op dit moment is Grabietz maandag, woensdag, donderdag en vrijdag aanwezig op de locatie Waalwijk.

Recente artikelen