Kwaliteitsregister voor Doktersassistenten begin juli van start

0
202

Deze zomer gaat het Kwaliteitsregister voor Doktersassistenten van start. Het register stelt de professionaliteit van de beroepsbeoefenaars objectief vast. De criteria zijn opgesteld door doktersassistenten en de reacties van werkgevers zijn eveneens meegenomen. Het Kwaliteitsregister is een initiatief van de NVDA, de Nederlandse Vereniging voor Doktersassistenten; de uitvoering is ondergebracht bij KABIZ. Meer informatie via www.nvda.nl.

Inschrijven
Gediplomeerde doktersassistenten kunnen zich vanaf 1 juli 2011 inschrijven voor een periode van vijf jaar; dit kost eenmalig 65 euro. Elke vijf jaar volgt een update: alleen met de nodige nascholing en werkervaring blijft de doktersassistent kwaliteitsgeregistreerd. Zo laat de doktersassistent zien dat ze haar vak serieus neemt en haar vakkennis op peil houdt. Ook de werkgever is hierbij gebaat; die krijgt in één oogopslag een beeld van iemands deskundigheid.

Bron: NVDA

Vorig artikelGeinsche Hof nog zeker twee maanden dicht
Volgend artikelAdvies cabazitaxel prostaatkanker
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.