Actualiteitensymposium ’Medisch Specialist 2012’

0
373

In de Rode Hoed in Amsterdam wordt woensdag 5 oktober het actualiteitensymposium ‘Medisch Specialist 2012’ gehouden. Tijdens de ochtend zullen de belangrijke actuele items van de medische specialistische zorg worden gepresenteerd en toegelicht door de meest toonaangevende Nederlandse beleidsmakers zelf.

Dit zijn:
• marktwerking als instrument bij toenemende kosten van de zorg;
• 70% vrije prijsvorming voor de ziekenhuizen • de nieuwe rol van de zorgverzekeraars;
• de uitvoering van het hoofdlijnen akkoord tussen VWS, NVZ en de Orde;
• invoering DOT
• het toezicht (IGZ en NZa).

In het middaggedeelte gaat men samen met de raden van bestuur van drie ziekenhuizen en de medisch specialisten in gesprek over de gevolgen van het akkoord en de aanpak die zij hebben gekozen.

Meer informatie | Aanmelden

Bron: NVZ

Vorig artikelNieuwbouw St. Antonius Ziekenhuis Utrecht bereikt hoogste punt
Volgend artikelAlzheimer en een waardig levenseinde
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.