ConvaTec maakt bekend dat Robbie Heginbotham deel zal uitmaken van leiderschapsteam

ConvaTec, een wereldleider op het gebied van ontwikkeling en marketing van innovatieve medische technologieen voor gezondheids- en ziekenhuiszorg, heeft vandaag de aanstelling van Robbie Heginbotham in de raad van bestuur bekendgemaakt.

Heginbotham, senior vice-president internationale productie en leveringsketen, nam in januari dit jaar de rol op interim-basis aan. Hij zal zich in deze permanente rol richten op het ontwikkelen van de allerbeste kwaliteit- en service-initiatieven, en het managen van operationele effectiviteit van het wereldwijde productieproces en -netwerk.

Heginbotham, die al 40 jaar voor het bedrijf werkt, heeft functies gehad supply chain management, productie en lean acceleration. Voordat hij deze interim-positie aannam, heeft hij geholpen bij het oprichten van het ConvaTec Wound Care Center of Excellence in Deeside, Verenigd Koninkrijk.

“Ik ben blij dat we Robbie mogen verwelkomen in deze permanente positie in onze raad van bestuur,” aldus David Johnson, CEO van ConvaTec. “Zijn sterke teamleiderschap en het consistent leveren van kwaliteitsproducten en bedrijfsresultaten maken hem een waardevolle aanwinst voor ons leiderschapsteam.”

Bron: ConvaTec

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel studeer ik toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen