ConvaTec maakt bekend dat Robbie Heginbotham deel zal uitmaken van leiderschapsteam

0
279

ConvaTec, een wereldleider op het gebied van ontwikkeling en marketing van innovatieve medische technologieen voor gezondheids- en ziekenhuiszorg, heeft vandaag de aanstelling van Robbie Heginbotham in de raad van bestuur bekendgemaakt.

Heginbotham, senior vice-president internationale productie en leveringsketen, nam in januari dit jaar de rol op interim-basis aan. Hij zal zich in deze permanente rol richten op het ontwikkelen van de allerbeste kwaliteit- en service-initiatieven, en het managen van operationele effectiviteit van het wereldwijde productieproces en -netwerk.

Heginbotham, die al 40 jaar voor het bedrijf werkt, heeft functies gehad supply chain management, productie en lean acceleration. Voordat hij deze interim-positie aannam, heeft hij geholpen bij het oprichten van het ConvaTec Wound Care Center of Excellence in Deeside, Verenigd Koninkrijk.

“Ik ben blij dat we Robbie mogen verwelkomen in deze permanente positie in onze raad van bestuur,” aldus David Johnson, CEO van ConvaTec. “Zijn sterke teamleiderschap en het consistent leveren van kwaliteitsproducten en bedrijfsresultaten maken hem een waardevolle aanwinst voor ons leiderschapsteam.”

Bron: ConvaTec