Opvoedcursussen, lezingen positief opvoeden en opvoedspreekuren

Array

Gemeente Anna Paulowna
Het opvoeden van je kind is een geweldig avontuur maar soms kan wat extra ondersteuning een verademing zijn. Heeft u als ouder/verzorger ook wel eens behoefte aan steun of advies? Het GGD Hollands Noorden geeft individueel advies en een divers cursusaanbod.

Opvoedcursussen
U kunt als ouder/verzorger meedoen aan de volgende opvoedcursussen:
– Peuter in Zicht!
Voor ouders en verzorgers van peuters tussen de 1: en 4 jaar oud.
– Opvoeden & Zó of Opvoeden & Zó in je eentje Voor (alleenstaande) ouders en verzorgers voor kinderen van 3-12 jaar.
– Beter omgaan met pubers
Voor ouders en/of verzorgers van pubers van 11 tot 16 jaar.

Voor actuele informatie over de cursussen, cursusdata, locaties en aanmelding kunt u terecht op: www.ggdhollandsnoorden.nl/cursussen of bel naar de GGD Hollands Noorden sector Jeugdgezondheidszorg, tel. (088) 01 00 555.

Lezingen Positief Opvoeden
Naast deze cursussen organiseren we ook eenmalige lezingen Positief Opvoeden, meer informatie hierover kunt u vinden op www.positiefopvoeden.nl.

Opvoedspreekuren
Wilt u liever individueel advies? Kom dan naar het Opvoedspreekuur. Kijk op www.ggdhollandsnoorden.nl of er een Opvoedspreekuur bij u in de buurt is.
Voor het maken van een afspraak, bel dagelijks tussen 9.00-12.00 uur tel. (088) 01 00 555.

Door wie?
De GGD Hollands Noorden organiseert als partner in de Centra voor Jeugd en Gezin in samenwerking met uw gemeente deze activiteiten. Deze activiteiten kunnen wij u kosteloos aanbieden.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen