Uitstel “Maasstad” Zorgboulevardfeest 10 september

0
150

De partners van de Zorgboulevard hebben gezamenlijk besloten dat de feestelijke opening van de Zorgboulevard op 10 september 2011 niet doorgaat. De reden is dat de aanpak van de multiresistente bacterie in het Maasstad Ziekenhuis op dit moment alle aandacht vereist.De feestelijke opening van de Zorgboulevard in Rotterdam is uitgesteld vanwege de multiresistente bacterie in het Maasstad Ziekenhuis. Het ziekenhuis hoort bij die nieuwe Zorgboulevard, die een bundeling is van zorginstellingen. Het feest was voor 10 september gepland, maar de organisatie wil alle aandacht richten op de bestrijding van de Klebsiella oxa 48
Partners van de Zorgboulevard
Aafje Zorghotel locatie Maasstad
Delta Zorgboulevard
Geboortehotel Maasstad
Huisartsenpost Rijnmond, lokatie Rotterdam-Zuid
Maasstad Ziekenhuis
Vestia