Poortwachtersloket optimaliseert dienstverlening

Array

Sinds de lancering van de kosteloze software van het Poortwachtersloket is het aantal gebruikers fors gestegen. Een succes, honderden bedrijven zijn reeds aangesloten bij deze dienstverlening. Veel werkgevers gebruiken de software inmiddels als reminder en hulpmiddel bij de opbouw van een re-integratiedossier. ‘Een effectief en efficiente tool’ zoals Nick Hille dit noemt als een van de initiatiefnemers.
‘Door tijd- en kennisgebrek bij veel werkgevers komt steeds meer de vraag of wij de zorg rondom de Wet Verbetering Poortwachter kunnen ondersteunen’ aldus Nick.

Het Poortwachtersloket speelt daarop in door een nieuw totaalpakket aan te bieden, waarbij de werkgever de optimale mogelijkheden heeft en krijgt, maar ook keuze vrijheid heeft en bovenal tegen een normaal tarief. Het productaanbod is uitgebreid en afgestemd op de wensen van de klant, de werkgever.

Het Poortwachtersloket biedt nu 3 verzuimpakketten
1.     Kosteloze Zelf service, dit is het traditionele product van het Poortwachtersloket, de werkgever voert geheel zelfstandig de regie over het dossier van de zieke werknemer en koopt die dienstverlening in die hij nodig acht. Het poortwachtersloket wordt gebruikt als  reminder. Zolang een werknemer ziek is wordt de werkgever gewaarschuwd om actie te ondernemen, dit alles binnen de wettelijke kader.

2.     Poortwachter Basis; De werkgever betaalt een vast bedrag van € 7,50 per werknemer, per maand. Daarvoor neemt het Poortwachtersloket het casemanagement over en voor een beperkt aantal activiteiten moet betaald worden (tegen een gereduceerd tarief).

3.     Poortwachter Plus, Het poortwachtersloket neemt de totale begeleiding en re-integratie van een arbeidsongeschikte werknemer over, de werkgever is verzekerd van totale begeleiding en een UWV-proof re-integratiedossier. En dat voor maar € 11,00 per maand, per werknemer.

‘Als wij de dienstverlening overnemen dan kan een werkgever alle gegevens altijd benaderen in het Poortwachtersloket, wij maken een account aan’ zegt Hille. Poortwachtersloket speelt zo in op vragen uit markt en ondersteunt bedrijven optimaal, kernwoorden zijn in deze optimale dienstverlening:

-       Korte lijnen (werkgever, werknemer en het Poortwachtersloket)
-       Vast aanspreekpunt; uw casemanager
-       Wet Verbetering Poortwachter proof
-       Tegen reele tarieven

Poortwachtersloket.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen