Rozen voor patiënten Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis

Array

Wielrenners van het FloraHolland Westland team bezorgen op zaterdag 3 september tijdens hun Pre-Ride rozen aan patienten van het Nederlands Kanker Instituut – Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis (NKI-AVL).

De volledige Nederlandse sierteeltsector maakt zich op voor de Ride for the Roses 2011. Op zondag 4 september is FloraHolland Aalsmeer de startplaats voor dit jaarlijks terugkerende fietsevenement waarmee geld wordt ingezameld voor KWF Kankerbestrijding. Dit jaar wordt deze sponsortocht voor de tiende keer ondersteund met een Pre-Ride. Wielrenners uit de sierteeltsector rijden de Pre-Ride traditioneel één dag voor de Ride for the Roses. Vanaf alle bloemenveilinglocaties in Nederland rijden op zaterdag 3 september door de sector gesponsorde wielrenners naar de bloemenveiling in Aalsmeer. De opbrengst van de Ride gaat dit jaar naar een onderzoek van prof. dr. Floor van Leeuwen naar neveneffecten van radio- en chemotherapie voor Hodgkin-lymfoom.

Een van de Pre-Ride-teams zijn de wielrenners van FloraHolland Pre Ride Team Westland. Op zaterdag 3 september rijden zijn vanuit Naaldwijk naar het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis waar zij in de middag aan zullen komen. Daar zullen ze aan alle patienten die op dat moment in het ziekenhuis liggen, een roos overhandigen. De wielrenners worden ontvangen door prof. dr. Floor van Leeuwen en prof. dr. Anton Berns, voorzitter van de Raad van Bestuur van het NKI-AVL. Na een korte stop vervolgen zij hun weg naar FloraHolland Aalsmeer.

Meer informatie over de Ride for the Roses en KWF Kankerbestrijding is te vinden op www.ridefortheroses.nl.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen