Prinses Margriet aanwezig bij jubileumcongres over Brandwondenzorg

Array

Prinses Margriet 14 september 2011 aanwezig bij Europees jubileumcongres over Brandwondenzorg

RVD, 7 september 2011, nr. 222: Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet der Nederlanden is woensdag 14 september 2011 aanwezig bij het 14e congres van de European Burns Association (EBA) ter gelegenheid van haar 25-jarig bestaan.

Het congres wordt georganiseerd door de Nederlandse Brandwonden Stichting en de Nederlandse Vereniging voor Brandwondenzorg en vindt plaats in het World Forum Congres Center in Den Haag. De Prinses neemt tijdens het openingsprogramma het eerste exemplaar van ‘Robin is ziek’ ontvangst. Dit voorleesboek is speciaal gemaakt voor kinderen jonger dan 5 jaar en richt zich op hun opname in een brandwondencentrum.

European Burns Association is een Europees netwerk waarbinnen kennis, ervaringen en onderzoeksresultaten op het gebied van brandwondenzorg wordt gedeeld. Elke twee jaar komen artsen, verpleegkundigen, onderzoekers en psychologen werkzaam in de brandwondenzorg samen voor het Europese brandwondencongres. Het EBA-congres vindt plaats van 14 tot en met 17 september.

Het voorleesboek ‘Robin is ziek’ is ontwikkeld door de drie Nederlandse brandwondencentra en de Nederlandse Brandwonden Stichting en wordt beschikbaar gesteld aan alle brandwondencentra in Europa.

Bron: Het Koninklijk Huis

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen