Vierde editie iPad magazine over diabetes nu verkrijgbaar

0
179

DiabetesDigital, het iPAD magazine voor mensen met diabetes, is vernieuwd. Een nieuw design en een nieuwe – meer persoonlijke – naam: MyDiabetesDigital. In deze vierde editie, maar de eerste met de nieuwe naam en nieuwe vormgeving onder andere:

  • een artikel over Power Yoga,
  • tips over ‘waar laat je je pomp ‘s nachts’,
  • vier meiden die openhartig vertellen over hun eerst afspraakje – vertel je nu wel of niet dat je diabetes hebt? -, en
  • over kinderen met diabetes die voor het eerst naar school gaan.

MyDiabetesDitigal verschijnt nu ook in het Duits.
Download gratis de Free trial versie van DiabetesDigital.

Hoe werkt het?
Wanneer u de App hebt gedownload en bekijkt, raakt u het scherm helemaal onderin aan. Dan verschijnt een donkergrijze balk, met aan de linkerkant ‘BUY’. Wanneer u hier op klikt kunt u het volledige magazine kopen.

Bron: Diabetes Fonds

Vorig artikelProtestmanifestatie 19 september 2011
Volgend artikelUMC Groningen Cancer Center geopend door prinses Margriet
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.