RoboPharma terug bij de ontwikkelaars

Array

Newton Automation informeert trots dat zij Intellectuele Eigendom Rechten (IER), voorraad en lopende contracten voor nieuwe installaties van RoboPharma hebben overgenomen.  Ook hebben diverse belangrijke medewerkers van RoboPharma hun team versterkt. Het gaat hierbij om onder andere Software-, Project- en Service Engineers.

Het was jn om tijdens deze overname gesteund te worden door de brede basis van RoboPharma
gebruikers varierend van gebruikers uit de beginperiode tot de nieuwste gebruikers.

Newton en RoboPos zijn goed bekend met de RoboPharma techniek. In 2003 / 2004 is de RoboPharma apparatuur door Nederlandse apothekers en een team Engineers van Newton ontwikkeld en zijn de eerste installaties geplaatst. RoboPos heeft de dispenser techniek toegepast voor o.a. winkelrobots en orderpicksystemen voor webshops.

“Wij zijn dan ook enthousiast om nu RoboPharma te kunnen continueren en uitbouwen. Bestaande RoboPharma systemen kunnen van ons nieuwe team de benodigde gespecialiseerde service en optimalisering krijgen.  Ook kunnen softwareaanpassingen, systeemuitbreidingen en installaties van nieuwe systemen gerealiseerd worden.”

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen