Puur Gezond speelt in op goede voornemens voor 2012

0
152

Welk goed voornemen zal dit jaar het meest populair zijn? Grote kans dat ‘gezond eten’ in de top drie zit. Daarom heeft Puur Gezond vier gezonde weekmenu’s ontwikkeld, die vanaf maandag 2 januari 2012 op www.puurgezond.nu staan.

De weekmenu’s zijn opgebouwd uit 3 gezonde maaltijden en 3 tussendoortjes per dag. De bijbehorende recepten zijn heerlijk en eenvoudig te bereiden. Wie de weekmenu’s volgt, ziet zijn eetpatroon in de maand januari fors verbeteren. Ideaal voor iedereen met goede voornemens!

Ook slanke weekmenu’s
De weekmenu’s bevatten ongeveer 2.000 kcal per dag. Prima om mee op gewicht te blijven of licht af te vallen. Mensen die meer willen afvallen kunnen terecht bij een van de ruim 140 Puur Gezond dietisten of gewichtsconsulenten. Zij kunnen advies op maat geven en hebben bovendien de weekmenu’s in een slankere variant (circa 1.700 kcal per dag). De Puur Gezond Slank weekmenu’s zijn een aanvulling op de menu’s uit het boek ‘Puur Gezond! Slank In 8 stappen’ van Karine Hoenderdos. Momenteel wordt een herdruk voorbereid van haar boek (te bestellen op www.puurgezond.nu).