Slagwerkspektakel KABOEM

Array

Zondag 25 september zal de slagwerkgroep KABOEM van zich laten horen op het “Gevaarlijk Goed” festival. Het festival biedt een podium voor Gelders toptalent in alle kunstdisciplines. KABOEM speelt om 17.00 uur in de Karolingenzaal van de Lindenberg in Nijmegen.

KABOEM is nieuw in de stal van Rock & Rolstoel Producties. Zij bestaat uit leerlingen met een beperking van Lichtenbeek en leerlingen van de West Arnhemsche Muziek Vereeniging. Zij spelen slagwerkmuziek uit de hele wereld op authentieke instrumenten

Van Taiko-drums uit Japan tot surdo’s uit Brazilie en van djembé’s uit West-Afrika tot drumkits. De groep verzorgde afgelopen schooljaar de muziek bij circusvoorstelling Navigo. In de loop van dit schooljaar krijgt de groep een eigen theaterspektakel met slagwerk, dans, projectie en een lichtshow.

Kijk voor meer informatie op de website van Rock & Rolstoel Producties of op de website van het Gevaarlijk Goed festival.

Bron:Groot Klimmendaal

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen