Indrukwekkende resultaten Anti=Aging Serum

Array

Uit recent onderzoek uitgevoerd door gerenommeerd dermatoloog dr. Moy blijkt dat het anti-aging serum BIOEFFECT EGF daadwerkelijk de huid herstelt, hydrateert en verjongt. De resultaten zijn volgens hem de beste die hij in dertig jaar praktijkervaring heeft gezien.
Professor in de dermatologie aan de UCLA’s David Geffen School of Medicine, dr. Ronald L. Moy testte het BIOEFFECT EGF Serum in zijn kliniek in Beverly Hills op vrouwen tussen de 39 en 75 jaar. Dr. Moy: “Na drie maanden gebruik van het serum hadden alle deelnemers een zichtbaar zachtere, strakkere huid met minder rimpels en pigmentvlekken. De porien waren aanzienlijk verkleind en de teint was verbeterd. Hun huid was weer stralend.
Het serum wordt nu al concurrerend genoemd voor diverse dermatologische behandelingen om de verouderde gezichtshuid strakker te maken. De EGF (Epidermale Groei Factor) in het serum stimuleert het eigen vernieuwingsproces van de huid en verhoogt zo op een natuurlijke manier de aanmaak van elastine en collageen, die de huid elastisch en ‘jong’ houden.

Duurzaam gewonnen EGF
De werkzaamheid van EGF op de huid is al enige tijd bekend. In 1986 werd de ontdekking van EGF nog bekroond met een Nobelprijs voor de Geneeskunde. De EGF van BIOEFFECT is echter de eerste op plantaardige basis, het wordt namelijk uit gerst gewonnen en niet uit de E. coli bacterie waaruit het doorgaans wordt gewonnen. “De uit gerst gewonnen EGF is stabieler in haar werkzaamheid door de duurzame en unieke productiemethode. Het serum is erg effectief. Dat blijkt ook uit reacties van wereldwijde gebruikers. Zij laten weten dat het serum de toestand van hun huid binnen afzienbare tijd verbeterde”, aldus dr. Moy.
Op www.bioeffect.nl vind je meer informatie over het BIOEFFECT EGF Serum.

bron: ANP Perssupport

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen