Ronald McDonald Business Breakfast Club

Array

 

Op 11 oktober gaat de Ronald McDonald Business Breakfast Club Arnhem van start. De eerste bijeenkomst vindt plaats in het Ronald McDonald Huis Arnhem, op het dak van RMC Groot Klimmendaal. Iedere maand organiseert deze club een ontbijtbijeenkomst. De opbrengsten van deze bijeenkomsten komen ten goede aan het Ronald McDonald Huis Arnhem. Tijdens deze bijeenkomsten kunnen de deelnemers hun zakelijke netwerk onderhouden en uitbreiden.

Ronald McDonald Business Breakfast Club Arnhem is het initiatief van een groep ondernemers, naar het voorbeeld van succesvolle Breakfast Clubs in onder andere Leiden en Zwolle.

De ontbijtbijeenkomsten van de Ronald McDonald Business Breakfast Club Arnhem vinden elke eerste dinsdag van de maand plaats (m.u.v. van de maanden juli en augustus), van 8.00 tot 9.00 uur. De deelnemers treffen elkaar op wisselende locaties: bij een van de deelnemers of in een horecagelegenheid. Op deze manier heeft iedereen de mogelijkheid om zijn of haar bedrijf te presenteren aan de ontbijtgasten. Tegelijkertijd sponsoren ze het ontbijt.

U doet per jaar een donatie aan Het Ronald McDonald Huis Arnhem van ten minste EUR 250,-. Dat is alles. Vervolgens ontvangt u maandelijks een uitnodiging voor het ontbijt, met het verzoek u aan te melden. Zo weet het organiserende bedrijf op hoeveel gasten het kan rekenen. Uw aanwezigheid wordt uiteraard op prijs gesteld, maar er is beslist geen verplichting.

bron: Groot Klimmendaal.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen