Schaatsteam Hofmeier steunt Hartstichting

Array

Het Hofmeier schaatsteam heeft besloten de kracht van het schaatsen in te zetten voor de Hartstichting. Daarom heeft zij de naamgeving en de uitingen ter beschikking gesteld aan de Hartstichting. Het Hofmeier schaatsteam gaat verder onder de naam Team Hart.

Vanaf het KPN NK Afstanden dat begint op 4 november is dat ook zichtbaar: de schaatspakken zijn helemaal in de stijl van de Hartstichting. De partijen werken in ieder geval samen tot en met de Olympische Spelen in Sotchi 2014 en hebben de intentie uitgesproken langer aan elkaar verbonden te blijven.

Team Hart zal op uiteenlopende wijzen worden ingezet ten behoeve van fondsenwerving en communicatie en kennisoverdracht voor de Hartstichting.

Het team wordt ondersteund door een groep bedrijven die nauw betrokken zijn bij de Hartstichting, team Hart en de schaatssport in het algemeen. Hofmeier wordt daarmee een vooraanstaande partner van de Hartstichting.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen