Open dag UMC Radboud

Array

Het Universitair Centrum voor Chronische Ziekten Dekkerswald (UCCZ Dekkerswald) organiseert op zaterdag 12 november een grote open dag in het kader van de Week Chronisch Zieken 2011. De dag is bedoeld voor mensen met een chronische ziekte, familie en vrienden, mantelzorgers, professionals en geïnteresseerden.

Op de zorgmarkt staan verschillende chronische ziekten centraal: taaislijmziekte, COPD, astma, tuberculose, MS, reuma en slaapapneu. Ook ouderenzorg, palliatieve zorg en pijnbehandeling worden besproken. De afdeling Revalidatie opent al haar deuren om bezoekers een compleet beeld te geven van revalideren en wat zo’n traject inhoudt.

Bezoekers van de open dag kunnen niet alleen informatie inwinnen, maar ook dingen dóen, zoals cholesterol prikken en een testcircuit afleggen. Unique FM is aanwezig om radio-opnames te maken. En er wordt een luchtballonvaart uitgereikt aan de bezoeker met de `meest bijzondere inspiratiebron’.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen