Philips Healthcare kiest The Competence Group voor marketing e-learning

Array

Philips Healthcare en The Competence Group (TCG) hebben een overeenkomst getekend voor de marketing van e-learning trainingen van Philips Healthcare in de Benelux. Naast het eigen Philips Online Learning Center worden ook de distributiekanalen van TCG ingezet. De trainingen komen beschikbaar in zowel de leerportalen van complete zorgorganisaties, als via de TCG-themawebsites voor individuele zorgprofessionals en kleinere zorginstellingen.

Academisch en interactief
De nieuwe Philips trainingen hebben een academisch niveau en interactief karakter. Onderwerpen als atriumfibrilleren, het hart en stralingsbescherming maken de trainingen interessant voor artsen, cardiologen, IC- en radiologisch personeel en verpleegkundigen in ziekenhuizen. Een belangrijk e-learning distributiekanaal voor deze trainingen is de website van het landelijke Zorg Leren Netwerk. Via deze website kunnen online e-learning trainingen worden gevolgd waar en wanneer de cursist maar wil. Daarnaast ontwikkelen de aangesloten zorgorganisaties van het Zorg Leren Netwerk voortdurend nieuwe trainingen. Inmiddels wordt ruim een kwart miljoen professionals via de digitale leeromgevingen van TCG opgeleid.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen