MCA themamiddagen kanker: chirurgie en chemotherapie bij kanker

Array

Medisch Centrum Alkmaar
Evean, ’t Praethuys en Medisch Centrum Alkmaar houden op dinsdag 13 december a.s. een themamiddag voor mensen met kanker en hun naasten over ‘chirurgie en chemotherapie bij kanker”. Deze bijeenkomst is de tweede van een serie van acht themamiddagen over kanker. De middagen staan los van elkaar en kunnen afzonderlijk worden bezocht. Bij iedere bijeenkomst is een deskundige aanwezig.

Chirurgie en chemotherapie
In deze bijeenkomst wordt algemene informatie over kanker gegeven. De deskundigen zijn mw. dr. W.H. Schreurs, chirurg, en mw. dr. C.H. Smorenburg, internist-oncoloog, beide werkzaam in MCA. Deze middag komt onder andere antwoord op de vragen: Wat is kanker? Hoe ont­staat het? Welke behandelingsmogelijkheden zijn er? Wat is het verloop van de ziekte? Tot hoever moet je doorgaan met een behande­ling?­­­ Er is volop gelegenheid om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen.

’t Praethuys
De bijeenkomst vindt plaats van 14.00 tot 16.00 uur in ’t Praethuys, Westerweg 50 te Alkmaar. Vanaf 13.45 uur is de zaal open en staan thee en koffie klaar. Het bijwonen van deze middag is gratis.

Aanmelden
Om deze themamiddag bij te wonen is aanmelding noodzakelijk. Belangstellenden kunnen hiervoor contact opnemen met de balie van patientenvoorlichting (huisadres 037), telefoon (072) 548 3500.

Voor deze themamiddag is een minimumaantal van acht personen vereist en een maximum van vijfentwintig.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen