Op 1 januari 2012 verandert er het een en ander in de zorg

Array

Rijksoverheid

De vraag naar zorg neemt toe. Het aantal chronisch zieken stijgt. En Nederlanders worden steeds ouder. Ook zijn er meer en duurdere medische technieken om ons een betere kwaliteit van leven te bieden. Maar het betekent wel dat we de groei van de zorguitgaven in de hand moeten houden.

Op 1 januari 2012 verandert daardoor het een en ander in de zorg. Dat heeft gevolgen voor wat er wel en niet vergoed wordt door uw zorgverzekeraar. Op de site http://www.veranderingenindezorg.nl/ vindt u een volledig overzicht van alle veranderingen. Plus informatie over de zorgverzekering, veelgestelde vragen & antwoorden en nuttige links.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen