Movir introduceert Elestia, veerkrachtige coaching

Dit is een origineel bericht van Movir BV
Onder de naam Elestia presenteert arbeidsongeschiktheidsverzekeraar Movir per 1 januari 2012 een vernieuwde, onafhankelijke coaching & counselingdienst. Movir-verzekerden en inwonende gezinsleden kunnen hier op ieder moment kosteloos gebruik van maken.

Uitgebreide dienstverlening
Al jaren maakt externe coaching & counseling deel uit van de preventie van Movir. Met Elestia heeft zij deze service verder uitgebreid. Mede uit eigen ervaringen met preventie en re-integratie leerde Movir dat een vaste contactpersoon bijdraagt aan kwaliteit. Vandaar dat Elestia een unieke dienst heeft, dedicated support(R): Als één begeleidingsgesprek niet volstaat, is een vaste coach of counselor twee maanden lang beschikbaar per telefoon, sms en/of e-mail.

Actieve nazorg
Een andere learning uit de eigen dienstverlening is het voorkomen van terugval. Daarom biedt Elestia een zogenaamde ‘actieve nazorg’. Na 6 maanden en een jaar neemt de coach of counselor contact op om ontwikkelingen te bespreken en tips en handvatten aan te reiken. Dit is een effectieve manier om terugval te voorkomen en langdurig resultaat te bereiken.

Een greep uit Elestia’s dienstverlening:
– deskundige professionals, specialisten in coaching & counseling
– altijd bereikbaar, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar
Рkosteloos, telefonisch, online ̩n tot zes face-to-facegesprekken
– voor het hele gezin, dus ook partners en inwonende kinderen
– vertrouwelijke dienstverlening, Movir krijgt geen individuele informatie
– dedicated support(R), een vaste coach twee maanden beschikbaar per telefoon, sms en e-mail.
– actieve nazorg, na ieder traject neemt de coach na zes en twaalf maanden zelf contact op

Vraagstukken
Movir directeur Louis van Drunen: “Iedereen loopt in zijn leven tegen vraagstukken aan. Dan kan het verhelderend zijn om deze kwesties met een ander te bespreken. Vaak met iemand in je naaste omgeving. Soms heb je echter behoefte aan een onafhankelijk en professioneel klankbord. Elestia is speciaal ontwikkeld voor Movir-verzekerden die een coach of counselor willen inschakelen, onafhankelijk van Movir, de eigen huisarts of werkgever.” De dienstverlening van Elestia bestrijkt uiteenlopende thema’s als maatschapkwesties, privé-werkbalans, conflicthantering, gezondheidsvragen en vragen rondom ouderschap & gezin.

Onafhankelijkheid gewaarborgd
De dienstverlening van Elestia is strikt vertrouwelijk en wordt uitgevoerd door MentaVitalis. Deze coaching & counselingspecialist heeft 10 jaar ervaring met begeleiding bij uiteenlopende vraagstukken en het ondersteunen van persoonlijke groei.

Preventieplatform
Arbeidsongeschiktheidsspecialist Movir hecht veel belang aan het voorkomen van arbeidsongeschiktheid. Zoveel dat zij vorig jaar preventie heeft opgenomen in haar voorwaarden van verzekering. Ook heeft zij een eigen Platform Preventie ingericht. Hierin kijken specialisten vanuit uiteenlopende disciplines naar mogelijkheden om preventie voor verzekerden naar een hoger platform te tillen.

Meer informatie op www.elestia.nl

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen