Hoogbouw, vergezicht van het dak van Rotterdam

Array

Het Erasmus MC is imposant en ooit stond ik zelf op dat dak voor een speciaal project, maar heeft niet als enige indrukwekkende hoogbouw. Geniet online van het uitzicht over de stad van al die daken en ook dat imposante dak van  het Erasmus MC. De website www.dakvanrotterdam.nl biedt een duizelingwekkend panorama-perspectief op de havenstad.

360 graden
Op de beelden, die in 360 graden zijn te draaien, is goed te zien hoe de skyline van Rotterdam zich aftekent, bezien vanaf diverse hoge gebouwen in de stad.

Wijd
Ook op het faculteitsgebouw van het Erasmus MC en de nabijgelegen Euromast zijn opnames gemaakt van de wijde omgeving.

Aard
De beelden zijn overigens niet van al te recente aard. Zo zijn de nieuwste aanwinsten van de Erasmus MC-nieuwbouw nog niet te zien.

Bron: ErasmusMC

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen