Amsterdam IC Symposium

Array

Een werkgroep van intensive care verpleegkundigen van acht verschillende ziekenhuizen in Amsterdam en Amstelveen organiseert op 3 en 6 februari voor de elfde keer het Amsterdam Symposium. IC-verpleegkundigen delen hun ervaring, onderzoek en vakkennis. Doel is de kwaliteit van zorg op de diverse IC’s te verhogen.
Ieder jaar staat een thema centraal. Dit jaar is dat neurologie en neurochirurgie. Op het programma staan onderwerpen voor zowel de volwassenen IC als de kinder- en neonatologie IC, zoals ‘herseninfarct bij pasgeborenen’, ‘gecrashed en dan?’, ‘workshop neurotrack bij kinderen’ en een interactieve ‘petje op petje af neuroquiz’. Het symposium vindt plaats in theater De Meervaart.
Meer informatie: www.ic-amsterdam.nl…..

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen