Gerard de Rooij verkozen tot Autodrop Rally Rijder van het jaar

Direct na zijn eindoverwinning in Dakar, mocht Gerard de Rooy nóg een prijs in ontvangst nemen. De Brabander is gekozen tot Autodrop Rally Rijder van het Jaar. Uit handen van Steven Ebbens (global sales director Concorp) ontving hij in Lima een cheque ter waarde van euro 10.000,-. De Rooij maakte direct bekend de cheque te schenken aan KWF Kankerbestrijding en KiKa (Kinderen Kankervrij), twee goede doelen voor de strijd tegen kanker.

Van Rooij won de verkiezing met overmacht, buggyrijder Tim Coronel werd tweede en motorrijder Frans Verhoeven derde. Met meer dan 135.000 stemmen overtrof de verkiezing ruimschoots de enorme aandacht van de eerste editie, toen uit 100.000 stemmen Miriam Pol als winnaar naar voren kwam!

Autodrop is onlosmakelijk verbonden met auto’s Autodrop is initiatiefnemer van de ‘Rallyrijder van het Jaar’-verkiezing. In samenwerking met RTL7 werd in 2012 voor de tweede maal de zoektocht naar de Autodrop Rally Rijder van het Jaar gehouden. Elk jaar gaat er een grote voorraad Autodrop Volle Bak, Total Loss en Rallyrijders mee naar Zuid Amerika. Fans kunnen het hele jaar door rallynieuws volgen op www.facebook.com/rallyrijders.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen