Zij-instromers

Het aantal aanmeldingen voor het zij-instroom programma geneeskunde overtreft de verwachtingen. Maar liefst 128 potentiele geneeskundestudenten schreven zich in voor de sluitingsdag, 15 januari. Het is komend studiejaar voor het eerst dat VUmc met dit programma start.

Inmiddels zijn de vooropleidingen beoordeeld. Er blijven 115 kandidaten over die doorgaan naar de eerste ronde van de selectieprocedure: de kennistoets. Deze vindt plaats op 23 maart. De zeventig hoogste scores van deze toets mogen aan de tweede ronde deelnemen. Uiteindelijk is er plaats voor 24 studenten die in het studiejaar 2012-2013 het zij-instroom programma volgen…..

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen