HEAD en Aon sluiten samenwerkingsovereenkomst

0
382

Risicoadviseur en verzekeringsmakelaar Aon en HEAD, de beroepsvereniging voor zorgfinancials, hebben onlangs een nieuwe samenwerkingsovereenkomst ondertekend. Met deze overeenkomst voor vier jaar continueert Aon het hoofdsponsorschap van HEAD.

Met de verlenging van de samenwerking onderstreept Aon zijn ambities in de zorgsector. Het sponsorschap biedt kansen voor beide partijen. Door de contacten met de ruim achthonderd actieve leden van de vereniging is Aon in staat snel te reageren op ontwikkelingen in de sector en zijn dienstverlening continu te optimaliseren. Aon verplicht zich met het sponsorschap een actieve bijdrage te leveren aan kennisdeling op het gebied van risico-, crisis- en verzekeringsmanagement.

“Zorginstellingen moeten in hun bedrijfsvoering steeds actiever inspelen op nieuwe risico’s en kansen die voortkomen uit marktwerking, vergrijzing, bezuinigingen en personeelstekorten,” zegt Pieter Dijkstra, Executive Account Director Aon Gezondheidszorg. “Aon beschikt over een compleet pallet aan diensten om deze ontwikkelingen te managen, zowel met verzekeringsoplossingen als met advies.”

HEAD
HEAD richt zich op deskundigheidsbevordering in de zorgsector (financieel, bedrijfskundig en informatiemanagement) en vakgebieden die aansluiten bij ontwikkelingen in de zorg. HEAD is een platform voor informatie-uitwisseling, wederzijdse beïnvloeding en advisering. Het onderzoeken en ontwikkelen van managementinstrumenten en informatiesystemen is een speerpunt van beleid. Meer informatie staat op www.headonline.nl.

Aon Risk Solutions
Aon Gezondheidszorg is onderdeel van verzekeringsmakelaar en risicoadviseur Aon Risk Solutions en adviseert zorginstellingen in heel Nederland op het gebied van risico-, veiligheids- en crisismanagement, verzekeringen en human-resourcemanagement.
Meer informatie staat op www.aon.nl/zorg.


Op bovenstaande foto ondertekenen beide partijen de overeenkomst. Van links naar rechts:
-        Pieter Dijkstra, Executive Account Director Aon Gezondheidszorg
-        Hans Bonté, Zinzia Zorggroep (penningmeester HEAD)
-        Boy Sluiter, Executive Director Sales & Marketing Aon Hewitt
-        Eric de Haan, Ziekenhuis Rivierenland (secretaris HEAD)
-        Gerard Born, Sherpa (voorzitter HEAD)

Bovenstaande afbeelding is te downloaden door erop te klikken.

Over Aon
Aon Nederland, toonaangevend adviseur in risicomanagement, employee benefits en verzekeringen, draagt bij aan het realiseren van de ambities van zijn clienten. In Nederland heeft Aon 10 kantoren met 1.900 medewerkers. Het bedrijf maakt deel uit van Aon Corporation, Chicago, USA. Het wereldwijde Aon-netwerk omvat circa 600 kantoren in meer dan 120 landen en telt ruim 61.000 medewerkers. Hiermee is Aon een van de grotere financiele dienstverleners ter wereld. Aon Corporation is gespecialiseerd in financiele en verzekeringsdienstverlening en staat genoteerd aan de effectenbeurs van New York (NYSE:AON). Aon is hoofdsponsor van Manchester United, lees hierover op www.aon.com/unitedin2010. Meer informatie over Aon: www.aon.nl.