MijnZorgnet community bereikt grens van 1000 leden

0
304

Het aantal aanmeldingen op MijnZorgnet.nl stijgt de afgelopen tijd snel. Inmiddels heeft één van de communities op MijnZorgnet.nl haar duizendste lid mogen verwelkomen. De community ParkinsonNet Nederland heeft hiermee als eerste de magische grens van 1000 leden bereikt.

ParkinsonNet Nederland geeft een goed voorbeeld van de mogelijkheden die MijnZorgnet.nl biedt voor het verbinden van zorgverleners en patienten. Zorgverleners kunnen via MijnZorgnet beter met elkaar samenwerken en kennis uitwisselen. Parkinsonpatienten kunnen via MijnZorgnet eenvoudiger in contact komen met de juiste zorgverleners, vragen stellen aan deze zorgverleners en ervaringen uitwisselen met medepatienten.

Vorig artikelHELP! ADHD bij volwassenen
Volgend artikelHet stroomgebied van één hersenslagader meten
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.