Inspecteur-generaal Van der Wal deze zomer met pensioen

Array

Inspecteur-generaal prof. dr. G. (Gerrit) van der Wal bereikt deze zomer de pensioengerechtigde leeftijd van 65 jaar. Hij neemt op 1 juli afscheid van de Inspectie voor de Gezondheidszorg.

“Ik hou van mijn werk en had nog wel langer willen werken aan de organisatieveranderingen die we binnen de inspectie hebben ingezet. Toch heb ik in de afgelopen maanden het weloverwogen besluit genomen te stoppen met werken als ik de pensioengerechtigde leeftijd heb bereikt. Veranderde privéomstandigheden zijn een belangrijke overweging voor dit besluit”, aldus Van der Wal. “Ik ben trots op de verbeteringen die ik samen met mijn mensen binnen de inspectie de afgelopen periode heb doorgevoerd. Het komende half jaar gaan we daar samen mee door.”

De datum voor het afscheid van Van der Wal is 1 juli, maar hij zal op verzoek van de minister de inspectie pas verlaten nadat in zijn opvolging is voorzien.

Bron: IGZ

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen