BD Diagnostics breidt aanbod van geautomatiseerde instrumentatietechnologieën uit met geïntegreerde microbiologische laboratoriumoplossingen

Array

BD Diagnostics, een onderdeel van BD (Becton, Dickinson and Company), kondigt de uitbreiding van het microbiologische aanbod aan waar nu ook nieuwe geautomatiseerde instrumentatietechnologieen bij opgenomen zijn waardoor het bedrijf wereldwijd innovatieve en complete labautomatiseringsoplossingen kan bieden aan ziekenhuizen en laboratoria wereldwijd. De acquisitie van KIESTRA Lab Automation BV, een Nederlands bedrijf dat innovatieve automatiseringsoplossingen voor microbiologische laboratoria ontwerpt, ontwikkelt, produceert, vermarkt en verkoopt, is een aanvulling op BD?s portfolio van microbiologische instrumenten, reagenten en gebruiksmiddelen.

KIESTRA is marktleider in Total Lab Automation, en biedt oplossingen voor het automatiseren van handmatige en tijdrovende taken in het microbiologisch laboratorium om de productiviteit te vergroten terwijl tegelijkertijd de technische expertise van de microbioloog wordt benut om kwalitatief hoogstaande resultaten te leveren.

 

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen