Huisartsbeurs 2012 zaterdag 24 maart in de Jaarbeurs Utrecht

Op zaterdag 24 maart 2012 organiseert de Landelijke Huisartsen Vereniging voor de achtste keer de Huisartsbeurs. Dé congresbeurs waar kennis, kunde, ervaring, producten en diensten op het gebied van de huisartsenzorg worden gedeeld.

De achtste editie van de beurs draagt de titel ‘Service maakt beter’. Wij realiseren ons dat we ons als beroepsgroep op dit moment in zwaar weer bevinden. Toch is het juist nu belangrijk om het vertrouwen in onszelf en in de toekomst van ons vak te houden én dit ook uit te stralen. Het vertrouwen van de patient moeten we hoe dan ook behouden en versterken. Dat doen we door de service in onze dienstverlening hoog te houden. Ons beroep en de wijze waarop wij onze praktijk organiseren, moderniseren continue. Weer of geen weer. En daar gaat de Huisartsbeurs over. We kijken hoe we binnen de grenzen van de financiele randvoorwaarden in 2012  onze serviceverlening toch verder kunnen ontwikkelen. Serviceverlening draagt bij aan het plezier dat we aan ons vak beleven.

Unieke lezingen en workshops Fred Lee op Huisartsbeurs 2012
De Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) is er in geslaagd om Fred Lee, auteur en voormalig ziekenhuisdirecteur in de Verenigde Staten aan te trekken als keynote speaker voor de Huisartsbeurs 2012 op zaterdag 24 maart. Naast twee lezingen verzorgt Lee ook twee workshops. De kwaliteit van zorg voor de patient, op medisch gebied maar vooral ook op het relationele vlak, is volgens Lee allesbepalend voor de arts-patientrelatie en het oordeel van de patient over een zorginstelling. De perceptie van de patient staat in zijn visie centraal. Die visie heeft hij neergelegd In zijn boek ‘Als Disney de baas was in uw ziekenhuis’.

Recente artikelen