Oei, ik groei! bestaat twintig jaar!

Array

Van het populaire boek Oei, ik groei! van Hetty van de Rijt en Frans Plooij zijn inmiddels al meer dan 1.000.000 exemplaren in de Benelux verkocht! Dat maakt van Oei ik groei! het meest gelezen boek over kinderen en opvoeding. En er is een extra reden voor een leuk feestje, Oei, ik groei! is jarig! Het boek is inmiddels verschenen in de 60e druk en bestaat al twintig jaar.

Oei, ik groei! trakeert
Twintig jaar! Om dit mooie aantal jaren te vieren trakteert Oei, ik groei!: bij aankoop van een boek krijgt iedereen een slab cadeau! Daarnaast zit in elk boek  een cadeaubon. Oei, ik groei! met slab en cadeaubon ligt nu in de winkel.

Oei, ik groei!
In Oei, ik groei! beschrijven de auteurs tot op de week nauwkeurig welke ontwikkeling zich aandient en wat je van je baby en van je dreumes in deze periodes kunt verwachten. Voor de dreumes is dat rond 64 weken bijvoorbeeld de volgende  sprong: hij of zij leert dan dat er verschillende manieren zijn om zijn of haar doel te bereiken. Aangezien deze periode tot ongeveer twintig maanden dé tijd is voor het aanleren van normen en waarden en voor het ontwikkelen van het kindergeweten, is die periode nog lastiger dan de babytijd.

Het geel-blauwe boek is een survivalhandboek voor ouders. De verhalen zijn herkenbaar en de wetenschappelijke ondersteunende adviezen van Frans X. Plooij maken het tot een standaardwerk. Oei, ik groei! is te zien op televisie en naast het boek zijn ook het gratis e-magazine, de e-cursus en zelfs een app verkrijgbaar.
‘Dé opvoedbijbel voor ouders ‘
Oei, ik groei! –
dr. Hetty van de Rijt en
dr. Frans X. Plooij
ISBN: 9789021549620

Prijs: € 29,90
Uitgever: Kosmos Uitgevers

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen