Gratis informatieavond vervanging knie

0
361

Heeft u last van een versleten knie en wilt u meer weten over de operatie waarbij uw knie door een halve of hele knieprothese wordt vervangen? Op dinsdag 24 april van 18:00 tot 20:00 uur geeft orthopedisch chirurg Dr. S.J.M. Bouwmeester een gratis informatieavond waarbij uitgebreid wordt verteld hoe deze operatie in zijn werk gaat in Medinova Kliniek Klein Rosendael. Vanwege de enorme groei van het aantal patienten dat naar Kliniek Klein Rosendael komt voor een knieprothese operatie, zal Dr. Bouwmeester in het protheseteam worden versterkt door haar collega orthopedisch chirurg M.E. van den Berg, die ook op deze avond aanwezig zal zijn.

Verder zal er een patient aanwezig zijn bij wie deze operatie eerder heeft plaatsgevonden. Deze patient zal zijn ervaringen met u delen en u kunt hem uiteraard vragen stellen. De avond zal afgesloten worden met een rondleiding door de kliniek, inclusief het compleet vernieuwde operatiecomplex. Deelname aan deze informatieavond en het parkeren rondom de kliniek is gratis.

NB: In overleg met onze anesthesiologen wordt een knievervangende operatie in Kliniek Klein Rosendael alleen uitgevoerd bij patienten van maximaal 70 jaar en een BMI van maximaal 30.

Datum:                    24 april 2012

Tijd:                          18:00 – 20:00 uur

Locatie:                   Medinova Kliniek Klein Rosendael, Rosendaalselaan 30, 6891 DG Rozendaal (GLD)

Aanmelden:
U kunt zich aanmelden via het aanmeldingsformulier op www.medinova.com of door te bellen met Medinova Kliniek Klein Rosendael op telefoonnummer 026 – 362 06 80.