Faculteitsvereniging viert verjaardag

Array

De Medische Faculteits Vereniging Rotterdam (MFVR) viert haar 45-jarig jubileum, met een week vol activiteiten voor geneeskundestudenten en andere geïnteresseerden.

Programma
De lustrumweek van de MFVR kent een programma met lezingen, een muziekfestijn en een masterclass. De bar PillsPlaza in het faculteitsgebouw is voor de gelegenheid omgebouwd tot een heus paviljoen. Kijk voor de activiteiten op website van de vereniging.

Paashaas
Met Pasen namen de studenten al een voorschot op het lustrum. Verkleed als paashaas deelden zij in het ziekenhuis eitjes, zeepjes en speelgoed uit aan patienten, medewerkers en bezoekers. Gwen van der Donk van de MFVR: “Het is leuk om patienten iets te kunnen geven, ook als ze vanwege een operatie of dieet geen paaseieren mogen eten.”

Patienten
Margo Schaap van de lustrumcommissie: “Het was geweldig om de patienten te zien glunderen bij binnenkomst. Stel je voor dat er met Pasen opeens een paashaas in je kamer staat en er net even wat extra aandacht wordt gegeven. Dat werd zeer gewaardeerd.”

bron: Erasmus MC

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen