Klink krijgt gelijk

Voormalig minister Ab Klink (CDA) heeft gelijk gekregen toen hij in 2010 per brief (PDF) de CDA-top waarschuwde om niet met de PVV in zee te gaan in de vorm van een gedoogconstructie. Inmiddels is er veel media aandacht voor het gelijk van de voormalig minister van VWS. Klink stapte in de zomer van 2010 ops als CDA-onderhandelaar, omdat hij voorzag “dat gedoger Wilders vol op het orgel zou gaan”. Volgens hem zou het nooit rustig worden, in het CDA niet en er buiten ook niet. Weliswaar had Geert Wilders beloofd zich aan zijn afspraken te houden, maar de coalitiepartijen moesten niet denken, dat ze hem in hun greep hadden.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel studeer ik toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen