Unitron Hearing B.V. schenkt 7.500 euro aan Hulphond Nederland

Array

Vanaf deze week is Unitron Hearing B.V. officieel sponsor van Hulphond Nederland. De kickoff vond afgelopen maandag plaats waar Unitron het bedrag van 7.500 euro voor de komende drie jaar bekend maakte.

Zowel Stichting Hulphond Nederland, als Unitron streven er naar om mensen met een lichamelijke beperking uit hun sociale isolement te halen. Rudolph Strickwold, directeur Marketing en Commercie Hulphond Nederland:”Mensen met een hulphond keren terug in onze samenleving en nemen weer actief deel. Mede door dit soort samenwerkingen zijn wij in staat hier mee door te gaan.”

Naast de sponsoring kwam Unitron met nog een verassing. Tijdens de presentatie van hun nieuwe hoortoestel, Quantum Pro en Moxi Pro, beloofde Unitron 5 euro te doneren per verkocht toestel van deze nieuwe serie. Iets waar Hulphond Natuurlijk geweldig blij mee is.

Unitron
Unitron streeft ernaar om een beter gehoor voor iedereen mogelijk te maken. Om de uitdagingen van gehoorverlies op te lossen, is een goede balans van wetenschap en creativiteit noodzakelijk. Wij geloven dat elke klant, overal, toegang verdient tot de technologieen die hun in staat stellen verbinding te maken met de belangrijke mensen en plaatsen in hun leven.
www.unitron.com/nl

Hulphond Nederland

Hulphond Nederland leidt honden op tot Hulphond. Een Hulphond geeft mensen met een lichamelijke beperking of epilepsie een menswaardig bestaan. Zo opent een Hulphond deuren, laden en kasten, helpt bij het aan- en uitkleden, raapt post en andere zaken op, doet was in de wasmachine, betaalt in de winkel, drukt op licht- en liftknoppen. Een Hulphond kan tot 70 handelingen verrichten om een hulpbehoevende zelfstandiger te maken.
www.hulphond.nl 


EINDE PERSBERICHT

Contact Hulphond
Telefoon 06-46 34 02 26 of [email protected]

Contact Unitron
Telefoon 088-6008810 of [email protected]

 

Recente artikelen