Bob Pinedo onderscheiden met de K. Dornbush Award 2012

Array

The Netherlands-America Foundation heeft Bob Pinedo onderscheiden met de K. Dornbush Award 2012. De uitreiking zal plaatsvinden tijdens het jaarlijkse Gala Awards Diner op 11 mei in Arlington, Virginia.

De onderscheiding is vernoemd naar oud-ambassadeur van de VS in Nederland Terry Dornbush en is bestemd voor een persoon die de relatie tussen beide landen versterkt op het gebied van filantropie, educatie en cultuur.

“Professor Pinedo wordt niet alleen onderscheiden voor zijn rol in de opleiding van artsen, maar ook voor zijn leidende rol in het gevecht tegen kanker in zowel de VS als Nederland”, aldus Dornbush. The Netherlands-America Foundation wil de band tussen de tien miljoen Amerikanen van Nederlandse afkomst en Nederland versterken.

bron: VUmc

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen