Spierziektecongres: Onderzoek in woord en beeld

Array

Dit jaar zijn er tijdens het Spierziektecongres op 15 september zo n twintig onderzoekers aanwezig die aan de hand van posters en filmpjes uitleg geven over het onderzoek waar zij mee bezig zijn.

Het is een unieke gelegenheid om direct in contact te komen met onderzoekers.U kunt ter plaatse vragen stellen. U kunt ook een stem uitbrengen op het onderzoek dat u het meest aanspreekt. De winnaar ontvangt van het Prinses Beatrix Fonds een extra onderzoeksubsidie van – 10.000,-

Spierziektecongres
Maar het belangrijkste onderdeel van het congres is natuurlijk toch de bijeenkomsten met de medisch adviseurs. Daarnaast is er een informatiemarkt en er is een symposium voor revalidatieartsen en fysiotherapeuten. Voor het eerst zijn pati nten, onderzoekers en behandelaars bij elkaar onder n dak. Begin juli ontvangt u een uitnodiging en het aanmeldingsformulier voor het Spierziektecongres.

bron: VSN

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen