Voorstelling Flashback in Arnhem

Op donderdag 7 juni aanstaande verzorgt de muziektheatergroep Flashback een multimediavoorstelling in de theaterzaal van RMC Groot Klimmendaal in Arnhem! De voorstelling gaat over Niet-Aangeboren Hersenletsel en wordt uitgevoerd met behulp van muziek, korte flitsende video’s, een dans en aangrijpende poezie.

De deelnemers die in Flashback samenwerken, hebben zelf hersenletsel opgelopen door bijvoorbeeld een verkeersongeluk, hersenbloeding of hersentumor. De afgelopen maanden hebben ze gerevalideerd binnen RMC Groot Klimmendaal of het zijn leerlingen van scholengemeenschap Mariendael. De deelnemers laten in Flashback zien hoe ze omgaan met de grote verandering in hun leven en de vaak moeilijke nieuwe situatie. Het achterliggende idee is dat ze met deze aanpak enerzijds zelf hun beperking beter verwerken en anderzijds anderen informeren over hun vaak onzichtbare beperking.

De voorstelling begint, op donderdag 7 juni, om 20.00 uur in de theaterzaal van gebouw A aan de Heijenoordseweg 5 in Arnhem. De toegang is gratis, maar u moet van tevoren wel kaarten reserveren. Dit kan vanaf nu via de website van Rock & Rolstoel Producties.

Flashback is een initiatief van RMC Groot Klimmendaal. Flashback wordt door de stichting Rock & Rolstoel Producties ondersteund bij het maken van de video’s en de podiumtechniek. Zij verzorgt ook de externe PR voor Flashback. Rock & Rolstoel Producties is een initiatief van RMC Groot Klimmendaal, Siza en de Onderwijsspecialisten.

bron: RMC  Groot Klimmendaal