Vacature voor projectleider rond patiëntervaringen

Array

De Stichting Miletus is opgericht door zorgverzekeraars in 2005, die voor zorgverzekeraars  valide informatie genereert over patientervaringen in de zorg, ten behoeve van kwaliteitsverbetering in de zorg, de zorginkoop en bemiddeling- en keuze informatie voor de patient.Voor het uitvoeren van de metingen en het ontwikkelen van de vragenlijsten werkt Miletus nauw samen met onderzoeksbureaus, universiteiten en meetorganisaties. Sinds kort worden niet alleen metingen met de Consumer Quality Indez (CQI) methodiek uitgevoerd maar worden ook metingen met de zogenaamde ‘Patient Reported Outcome Measurements (PROMS)’ ontwikkeld en geïntegreerd met de CQI-metingen.

De genoemde stichting zoekt  een projectleider voor de coördinatie van patientervaringsmetingen, met drie tot zes jaar werkervaring en kennis van sociaal wetenschappelijk kwantitatieve onderzoeksmethoden.
Je werkt drie dagen per week en hebt de mogelijkheid voor uitbreiding. Je wordt eerst aangesteld voor één jaar en hebt de mogelijkheid voor verlenging. Wil jij projectleider worden bij Miletus? Stuur dan een mail naar Miletus directeur Drs. Caroline van Weert op [email protected] of bel haar op 030 6988320.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen