Zesde nationaal COPD-congres op vrijdag 12 oktober 2012 in Ede

Array

Op 12 oktober 2012 vindt de jaarlijkse uitwisseling plaats over recente ontwikkelingen in de zorg aan COPD patienten. Dan komen alle onderzoeksresultaten, innovatieve projecten en ervaringen met bestaande en voorgenomen beleidsmaatregelen aan de orde. Bent jij geïnteresseerd in wat er speelt op het terrein van de ketenzorg voor COPD patienten? Noteer dan de datum 12 oktober 2012 en de plaats: De Reehorst in Ede in je agenda.

Onderwerpen die tijdens het congres zullen worden belicht betreffen:  1. De ernst en stadia van COPD en de daarop te baseren prognose van het ziektebeloop; 2. Recente nieuw fysiotherapieprojecten voor COPD patienten; 3. Innovaties met rookstopinterventies; 4. Integrale bekostiging van COPD ketenzorg, 5. E-health: wat kwam er voor digitale COPD-zorg tot stand in 2011 en 2012? en 6. Innovatieve praktijkprojecten. De laatste komen aan de orde in de vorm van posters en een abstractpodium. Wil jij naar dit congres? Wil jij een praktijkproject presenteren?  Klik dan hier.

Guus Schrijvers

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen