Directeur Peter Niesink beëindigt functie bij NVvP

Array

Na een dienstverband van zeven jaar zal op 1 augustus aanstaande verenigingsdirecteur Peter Niesink zijn functie bij de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie (NVvP) beeindigen vanwege het aanvaarden van een functie als directeur verenigingszaken bij de BOVAG.

Verenigingsvoorzitter prof. dr. Rutger Jan van der Gaag: “Wij feliciteren Peter Niesink met zijn prachtige nieuwe functie en wensen hem veel succes bij deze boeiende uitdaging. Maar evenzo betreuren wij zijn vertrek. Peter heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van onze beroepsvereniging, zowel in de herstructurering van de interne organisatie, als het op de kaart zetten van onze vereniging in de diverse nationale en internationale beleidsoverleggen. Hij heeft dit steeds met een tomeloze en niet aflatende inzet, vanuit kunde en zeer scherp inzicht in de materie en de verhoudingen gedaan. Peter heeft op gepassioneerde wijze verbinding gelegd met onze leden en externe relaties. Daarbij stond het belang van onze patienten en onze vereniging altijd voorop. Wij zijn hem daarvoor zeer erkentelijk”.

Peter Niesink bedankt op zijn beurt bestuur, leden en medewerkers van de NVvP voor het in hem gestelde vertrouwen en de zeer inspirerende en succesvolle samenwerking. Op 20 september 2012 zal ter gelegenheid van zijn afscheid een symposium worden georganiseerd waarin het thema ‘ontwikkeling van de branche- en beroepsverenigingen’ centraal staat. Dit symposium, met aansluitend een receptie, zal plaatsvinden in Congres- en Vergadercentrum Domus Medica te Utrecht.

bron: APS

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen