V&VN-leden in de race voor ZorgUitblinker

Array

Liesbeth Faber en Tiertsje Kuiper, Ambassadeurs en lid van V&VN, zijn genomineerd als ZorgUitblinker. Zij voeren met 10 andere zorgprofessionals campagne met hun verhaal over werken in de langdurige zorg. Met deze verkiezing krijgen zij in de aanloop naar de Zorg voor Beter scholingsdagen, de kans om met hun verhaal anderen te inspireren. Stemmen is vanaf nu mogelijk.

In Zwolle zijn de genomineerden Jeanet Buter (gehandicaptenzorg), Liesbeth Faber (thuiszorg) en Tiertsje Kuiper (ouderenzorg). In Hilversum zijn dit Anita Rietveld (thuiszorg) Adrie Machielse (ouderenzorg) en Marijke de Vogel (ouderenzorg). In Nijmegen zijn dit Monique Kluijtmans (thuiszorg), Elly Lavrijsen (thuiszorg) en Janneke Verbrugge (ouderenzorg). In Breda zijn dit Johanne Leeuwenborg (verpleging) en Kimberley Van Hest-Koornneef (ouderenzorg).

De genomineerden bieden inspirerende voorbeelden van goede zorg waarin de relatie tussen professionals en clienten belangrijk is. Met deze verkiezing krijgen zij in aanloop naar de Zorg voor Beter bijscholingsdagen, de kans om hun verhaal over werken in de zorg te vertellen. Lees alle verhalen en stem op je favoriet.

Zorg voor Beter 4-daagse
Van 11 tot en met 14 juni is de Zorg voor Beter 4-daagse in Zwolle, Hilversum, Nijmegen en Breda. Op deze scholingsdagen krijgen 1000 verpleegkundigen, verzorgenden en begeleiders uit de gehandicaptenzorg, verpleging, verzorging, thuiszorg en de langdurige ggz informatie over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van vrijheidsbeperkende maatregelen, medicatieveiligheid, zelfredzaamheid/ergonomie, valpreventie, continentie en probleemgedrag.
De scholingsdag op 11 juni in Zwolle is vol. Voor Hilversum op 12 juni zijn nog voldoende plekken beschikbaar. Ook in Nijmegen op 13 juni en in Breda op 14 juni zijn er nog plaatsen beschikbaar. Opgeven kan viawww.zorgvoorbeter.nl

Zorg voor Beter
Zorg voor Beter is een initiatief van het ministerie van VWS, in samenspraak met Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland (V&VN) en andere beroepsverenigingen, brancheorganisaties en clientenorganisaties. Samen werken al deze organisaties aan een betere zorg via Verbetertrajecten, innovaties en het toepassen van de normen en indicatoren voor verantwoorde zorg.

bron: V&VN

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen