Kraamzorgwijzer, nu in Poolse taal

Array

Informator w okresie pologu
Speciaal voor de Poolse vrouwen in Nederland is een unieke gids voor de kraamtijd uitgebracht,‘Informator w okresie pologu’. In deze kraamzorgwijzer wordt in de Poolse en Nederlandse taal uitgebreid informatie gegeven over de wijze waarop kraamzorg in Nederland wordt verleend. Ook wordt in woord en beeld gedetailleerd uitleg gegeven over de verzorging van de moeder en baby, zodat het Poolse gezin begrijpt wat er van ze verwacht wordt.Voor zorgverleners is deze gids een handig en professioneel instrument in de communicatie. Bekend is dat de taalbarrière tussen Poolse vrouwen en zorgverleners vaak extra uren van zorg vergt. Deze kraamzorgwijzer is hierbij erg behulpzaam en garandeert een goede aanvullende zorg voor moeder en baby.

Uitgeefster Joanna van Kleef-Swierczyńska, van origine Poolse, heeft als verloskundige en eigenaar van een kraamzorgbureau ruim twintig jaar ervaring in kraamzorg.

Prijs: per stuk € 12,95. Vanaf 35 stuks € 10,95 per stuk. Prijzen zijn inclusief 6% BTW en verzendkosten. Bestelinformatie beschikbaar bij de redactie van MedicalFacts

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen