Brain Force ontvangt Microsoft Health Partner Award 2012

Array

Vervulling van ICT behoeften op maat ook succesformule in Gezondheidszorg
Brain Force is door Microsoft benoemd tot System Integrator of the Year 2012
Brain Force ontvangt de Microsoft Health Partner Award 2012 vanwege de succesvolle manier waarop zij grote en middelgrote zorginstellingen op maat bedient bij hun vraagstukken over ICT Infrastructuur optimalisatie. Daarnaast heeft Brain Force bewezen projecten in de zorgsector positief te beïnvloeden via de inzet van Microsoft technologie en het leveren van directe toegevoegde waarde aan de gebruiker in de consument gedreven wereld.

José Strijbos, Manager Health van Microsoft Nederland, onderstreept de noodzaak van innovatie voor de zorg en de kans voor partners zoals Brain Force om het voor zorgverlener en zorgontvanger beter en prettiger te maken, bijvoorbeeld via Health Apps.

Brain Force is een belangrijke ICT speler in de zorgsector en heeft innovatieve veranderingen gerealiseerd bij o.a. Amphia Ziekenhuis, Twee Steden Ziekenhuis, Catherina Ziekenhuis, Erasmus Medisch Centrum, GGD Servicecenter, Elkerliek Ziekenhuis en Stichting Zorgaccent.

Managing Director Sander Cornelissens van Brain Force zegt met trots:
‘Dit succes hebben wij bereikt dankzij de goede samenwerking met onze klanten en Microsoft.’  ‘Deze onderscheiding betekent voor ons niet alleen een erkenning van ons werk, maar ook een extra motivatie voor onze manier van werken; altijd gericht op de beste oplossing op maat voor de bedrijfsdoelstellingen en de werksituatie van de zorgmedewerkers en clienten.’

We zien dat zorginstellingen continue opzoek zijn naar productiviteitsverbeteringen en te maken hebben met krimpende budgetten. In deze markt biedt Brain Force met haar ICT Roadmap consultancy een uitstekend stappenplan op maat. Hiermee worden de noodzakelijke ICT veranderingen inzichtelijk die passen bij de organisatie doelstellingen, de wensen van de medewerkers en binnen de gestelde budgetten.

Vorig jaar was Brain Force al genomineerd voor een award in de Healthcare sector. Daarnaast heeft Brain Force al twee jaar achter elkaar de Microsoft LRG (Local & Regional Government) Partner Award gewonnen voor haar inspanningen in de lokale overheidsmarkt. Ook dit jaar is Brain Force daarvoor genomineerd.

Over BRAIN FORCE BRAIN FORCE is een zakelijke ICT-dienstverlener die organisaties ondersteunt bij het optimaliseren van hun ICT- en Cloud-infrastructuren, met als doelstelling beheerskosten te verlagen en arbeidsproductiviteit te verhogen. Dit wordt gedaan door de ontwikkeling van best practices, effectieve processen en slimme software voor Microsoft-, Citrix- en VMware-omgevingen. BRAIN FORCE ontwikkelt eigen software in aanvulling op bestaande technologie van marktpartijen. BRAIN FORCE levert klanten, via haar detacheringtak BRAIN MATCH, extra ICT-capaciteit om piekvragen op te vangen. BRAIN FORCE Holding heeft negen vestigingen in zeven Europese landen en telt momenteel 750 medewerkers. De jaarlijkse omzet bedraagt meer dan 70 miljoen euro en BRAIN FORCE is genoteerd aan de beurs van Wenen.

Over Microsoft Microsoft (NASDAQ: MSFT) is opgericht in 1975 en stelt met zijn software, diensten en technologische oplossingen mensen en organisaties overal ter wereld in staat hun ambities te verwezenlijken.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen