Roche Diagnostics benoemt Suzanne Bouman als Head of Human Resources

Array

Suzanne Bouman startte per 1 juli als Head of Human Resources & General Services bij Roche Diagnostics Nederland BV en zal in die functie deel uit maken van het Management Team. Ze volgt Bart Rentink op, die is aangesteld als Head of  Human Resources Roche Diagnostics in de regio Latijns Amerika.

Suzanne Bouman startte haar loopbaan bij Accenture en heeft vervolgens bij Aon Hewitt de functies van HR manager en Strategy & Change Director vervuld. Binnen Roche Diagnostics zal zij zich onder meer richten op leiderschap- en talentontwikkeling.
 

Over Roche
Het Zwitserse Roche is ’s werelds grootste biotechnologiebedrijf met innovatieve geneesmiddelen op het gebied van oncologie, virologie, ontstekingen, stofwisseling en CNS. Roche is wereldleider in in-vitro diagnostiek, weefseldiagnostiek van kanker en een pionier in diabetes management.  De Roche ‘Personalised Healthcare’-strategie is gericht op het breed beschikbaar maken van medicijnen en diagnostische tests die tastbare verbeteringen in de gezondheid, de kwaliteit van leven en/of de overleving van patienten mogelijk maken.

 

In 2011 werken bij Roche wereldwijd meer dan 80.000 medewerkers. In Nederland werken bijna 400 mensen. Het Amerikaanse Genentech is volledig eigendom van de Roche Group. Voor meer informatie: www.roche.com.

Recente artikelen