Schutter Colorado briljant student neuroscience

0
184

Holmes was een promovendus aan de Universiteit van Colorado, Denver, hij studeerde neuroscience. Zo bevestigde een woordvoerder van de  universiteit aan The Wall Street Journal : “Holmes was zijn neuroscience programma in juni 2011 gestart, maar had besloten om te vertrekken in juni van dit jaar, zei de woordvoerster, Jacques Montgomery ‘ Hij bezig om de universiteit te verlaten, de reden was onbekend. “Holmes verhuisde naar een appartement in Aurora in mei 2011, zo meldt de Denver Post. De Universiteit van Californie, Riverside, bevestigt dat een student genaamd James Holmes, tweede naam Eagen, daar afstudeerde met een bachelor in de neurowetenschappen in 2010. Holmes wordt verdacht van het schieten in een menigte in de Century bioscoop in Aurora waarbij ten minste 12 mensen zijn gedood en vele gewonden vielen. De briljante student Holmes had moeite om werk te vinden na zijn afstuderen in het voorjaar van 2010.

James Holmes volgde sinds mei 2011 nieuwe studie “Biological Basis of Psychiatric and Neurological Disorders.” Aan het eind van het jaar gaf hij een presentatie over MicroRNA BioMarkers. Volgens academische normen was hij was op de top van de top,” vertelt Riverside kanselier Timothy P. White. Holmes concentreerde zijn onderzoek naar “hoe we ons gedragen,” White: “Het is ironisch en verdrietig. Zijn moeder is een verpleegster en zijn vader een   manager bij een software bedrijf.

 

 

 

Vorig artikelVergrijzing van de HIV-epidemie in Afrika
Volgend artikelOproep meedoen aan sociale innovatieprijs
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.