Werkzaamheden parkeergarages UMCG

Array

Het UMCG wil goede parkeerservice bieden en daarom komt er een nieuw parkeersysteem dat meer betaalmogelijkheden heeft en dat de doorstroom in de garages verbetert. Het nieuwe systeem biedt de mogelijkheid om contant, met creditcard of met pin te betalen en het uitrijden gaat sneller doordat het systeem werkt met kentekenregistratie: bij het inrijden van de garage wordt het kenteken van de auto gekoppeld aan de parkeerkaart zodat het niet nodig is om bij het uitrijden de parkeerkaart in de terminal te steken. Dit bevordert de doorstroom in de garage.

Gevolgen werkzaamheden
Omdat er een nieuw parkeersysteem komt, krijgen beide garages nieuwe in- en uitrijterminals. Gedurende de werkzaamheden kunt u wel in de garages parkeren, maar doordat er minder rijbanen beschikbaar zijn, kan er verkeersoverlast ontstaan. De werkzaamheden vinden in de volgende periodes plaats:

  • Parkeergarage Noord (ingang Antonius Deusinglaan): 10 t/m 12 augustus
  • Parkeergarage Zuid (ingang Hanzeplein): 17 t/m 19 augustus

 

Uiteraard probeert het UMCG de overlast zoveel mogelijk te beperken.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen