Olympische spelen en spierziekten

Array
Vandaag komt hij in actie, de fietscrosser Raymon van der Biezen. Hij is een van de Nederlandse olympiers. Zijn moeder kan er helaas niet bij zijn. Zij heeft het Guillain-Barré syndroom. In juni kreeg zij ernstige verlammingsverschijnselen en werd in het ziekenhuis opgenomen. Het herstel gaat langzaam. We hopen dat Raymon zich vandaag kan plaatsen. En we wensen het thuisfront veel sterkte. Raymon komt vanaf half vijf in actie.

Fietscrosser Raymon van der Biezen is hard op weg om topfit aan de start van de BMX-wedstrijden in Londen te staan. Op zijn tweede Olympische Spelen wil de 25-jarige Heeschenaar volle bak presteren, ondanks, of misschien wel juist vanwege zijn onzekere thuissituatie. Zie verder het origineel.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen